• Categorii

Modul si conditiile de utilizare

Modul si conditiile de utilizare Magazinul virtual PhoenixModels este proprietatea societatii PHOENIXMODELS SRL, cu sediul in comuna Carta, jud. Harghita. Utilizarea magazinului constituie acceptul Dvs. in ceea ce priveste Conditiile de Utilizare specifice acestuia. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica aceste conditii fara notificare prealabila, utilizarea ulterioara inregistrarii Dvs. facandu-se tot timpul in acord cu aceste conditii.

MODUL DE UTILIZARE

Pentru a putea lansa comenzi de pe site, trebuie sa va creati un cont, urmand meniul "creare cont" si completand formularul on-line. Va rugam sa completati cu date reale si cat mai exacte, altfel nu putem garanta livrarea comenzilor. Dupa ce v-ati inregistrat, puteti sa puneti produsele dorite in cos, apasand butonul "Adauga in cos" de langa produsul respectiv. La produse care nu se afla pe stoc, in locul acestui buton apare "Stoc epuizat". Puteti modifica cantitatea produselor din cos, corectand cifra din patratelul "cantitate" cu ajutorul butoanelor + si - sau introducand direct cantitatea cu cifre. De asemenea puteti sa scoateti produse din cos,  apasand apasand simbolul de tomberon. Prin butonul "continuati cumparaturile" puteti reveni in catalogul de produse si sa continuati cumparatura. Sau prin apasarea butonului "Finalizati comanda" puteti finaliza comanda. In aceasta faza puteti selecta adresa de livrare si cea de facturare din agenda personala predefinita, respectiv puteti sa alegeti modalitatea de livrare. Modalitatea implicita este prin curierul Urgent Cargus Taxa variaza in functie de greutatea coletului, valoarea de ramburs si localitatea de livrare. In campul "observatii" puteti sa ne lasati un mesaj, cu precizari asupra continutul comenzii, modalitatea de livrare sau cu orice alteva doriti dvs.

CONTINUT:

Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC PHOENIXMODELS SRL, proprietarul magazinului on-line PhoenixModels nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. De asemenea nu garantam ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.phoenixmodels.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Preturile afisate includ TVA dar nu includ taxele de transport si ramburs. Ne rezervam dreptul de a corecta orice omisiune, eroare de afisare in orice moment. In cazul unei erori nedorite in ceea ce priveste publicarea pretului unui produs, nu ne obligam in nici un fel de a-l livra la pretul eronat! Incearcam sa prezentam cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret, etc), dar nu garantam ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producator fara notificare prealabila a acestora. In mod normal, toate produsele prezentate pe site se afla pe stoc, dar datorita unor erori este posibil ca starea afisata sa nu fie identica cu cea reala. Nu constituie nici o obligatie din partea noastra de a livra produsele comandate de Dvs. in cantitatea comandata.

PROTECTIA MEDIULUI

Va informam ca PhoenixModels SRL respecta prevederile HG 1037/2010 SI HG 1132/2008 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, respectiv regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori. Preluam gratuit deseuri de baterii si acumulatori portabili la sediul sau, cf. HG 1132/2008, Art. 7(9). Deseurile de baterii si acumulatori colectate vor fi transportate si reciclate corespunzator.

Informatii pentru utilizatorii de baterii si acumulatori (art.14 /H.G.1132/ 2008)

  •  Deseurile de baterii si acumulatori nu se elimina ca deseuri municipale nesortate ci se colecteaza selectiv (PhoenixModels SRL preia de la clientii sai aceste deseuri)
  • Bateriile si acumulatorii marcate cu simbolul specific se colecteaza separat, nu se amesteca impreuna cu deseurile menajere 
  • Deseurile de baterii si acumulatori sunt nocive si nu sunt biodegradabile. Nu depozitati deseuri de baterii si acumulatori in locuri nesupravegheate (langa ghenele de gunoi sau in alte locuri publice). Acestea sunt un pericol pentru mediu si pentru sanatatea umana.
  • Recicleaza impreuna cu noi: la PhoenixModels SRL puteti preda orice tip de baterii sau acumulatori portabili uzati (mai putin acumulatori auto)

RESPONSABILITATI:

SC PHOENIXMODELS SRLnu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul magazinului virtual PhoenixModels. Utilizarea aeromodelelor sau a echipamentelor si componentelor achizitionate de pe acest site se face exclusiv pe raspunderea celui care le foloseste!!! Utilizarea in conditii necorespunzatoare a echipamentelor procurate de la PhoenixModels poate cauza daune materiale, incendii si/sau ranirea unor persoane. PhoenixModels nu este raspunzator pentru absolut nici o stricaciune sau ranire survenita in urma folosirii echipamentelor pe care le ofera!!! Activitatea de comercializare si distributie din oferta magazinului virtual PhoenixModels este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. SC PHOENIXMODELS SRL nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv. Faptul, ca utilizati acest site si plasati comenzi on-line, inseamna implicit, ca ati acceptat toate conditiile de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de mai sus, sunteti invitat sa parasiti acest site!