• Categorii

image: Wattmetru SafetyMaster 10A Mărește

Wattmetru SafetyMaster 10A (#RCA0055)

#RCA0055

Nou

Wattmetru SafetyMaster 10A

Mai multe detalii

1 buc.

În stoc

Ultimele bucăți pe stoc

59,00 lei

59,00 lei per nr

Proiectat pentru monitorizarea consumului si performantei sistemului RC on-board, SafetyMaster este dispozitivul de care aveti nevoie pentru a sti cu siguranta ca totul este in regula (sau dimpotriva) la bordul aeromodelului dvs.
SafetyMaster masoara in timp real consumul receptorului si al servomecanismelor si totodata monitorizeaza performanta sursei de tensiune (acumulatorului si/sau BEC-ului). Datorita sistemului de alarma integrat programabil de utilizator, SafetyMaster va va anunta cand o valoare depaseste cea setata.
Conectati dispozitivul SafetyMaster intre sursa de tensiune si consumator (de exemplu intre acumulator/BEC si receptor, sau intre receptor si servo), si instrumentul va afisa tensiunea, curentul si puterea, respectiv valorile maxime/minime ale acestora. Aceste valori va vor furniza informatii valoroase despre consumul real al servomecanismelor precum si despre starea sursei de tensiune.

Cu ajutorul butoanelor aveti posibiltiatea de a naviga intre meniurile disponibile (afisare alfanumerica, afisare grafica si setari) si de a seta valorile de prag la care doriti sa fiti avertizat.

Specificatii:
Domeniu tensiune: 4~8.4V
Domeniu curent: 0.1~10.0A
Acuratete: 0.01 V, 0.01 A
Afisaj: LCD grafic, color
Dimensiuni: 42x52x5 (mm)
Greutate: 13.6g
Conectori: UNI