• Categorii

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Denuntarea de contract se face numai in scris.
Cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de catre cumparator. Nu returnati produsele cu plata ramburs! Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data primirii produsului de catre PhoenixModels.ro

Prin nereturnarea produsului in termenul si conditiile mentionate mai sus consideram ca ati luat la cunostinta instructiunile de utilizare ale produselor cumparate si va obligati sa le respectati. In acest context PhoenixModels.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru riscurile sau pagubele rezultate in urma utilizarii produselor achizitionate de dvs.


Produse noi